Mr. Bright Quiz Night

WAT IS DE MR. BRIGHT QUIZ NIGHT? De MR. Bright Quiz Night bestaat uit 8 ronden met vragen, muziekfragmenten, foto’s van o.a. beroemdheden en nog veel meer. Je kan individueel meespelen maar het is natuurlijk nog veel leuker als je samen met vrienden, kennissen of collega’s een team vormt (max. 5 personen).

HOE WERKT HET PRECIES? De vragen worden per ronde gesteld door onze enige echte quiz master Jos v. Heerde. Ieder team ontvangt een set antwoordformulieren waarop men de antwoorden kan invullen. Na iedere ronde dient het antwoordformulier van de desbetreffende ronde te worden ingeleverd, zodat deze de antwoorden kan controleren en de scores kan bijwerken. Eén van de hoogtepunten van iedere Mr. Bright Quiz Night is de audio ronde. Hierin worden de spelers getest op hun muzikale kennis van hits uit de afgelopen 40 jaar, film fragmenten en andere audiotieve uitdagingen!

WAT VALT ER TE WINNEN? Naast de roem op de avond zelf, de punten in het klassement (er wordt in ‘seizoenen’ gespeeld) zijn er natuurlijk ook prijzen te winnen! De winnende teams ontvangen in ieder geval een prijs die door de pub of bar beschikbaar wordt gesteld.

WAT KOST HET OM MEE TE SPELEN? Meespelen in de quiz kost slechts E 2,50 per persoon. Voor dit lage bedrag wordt je ca. 2 uur geëntertaind!

Wij hopen je te mogen ontvangen bij de Mr. Bright Quiz Night, Geef je nu op!
info@thedubliner.nl